M Hotel Sosnowiec

Sosnowiec
M Hotel Sosnowiec Genel
M Hotel Sosnowiec Genel
M Hotel Sosnowiec Genel
M Hotel Sosnowiec Öne Çıkan Resim
M Hotel Sosnowiec Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
M Hotel Sosnowiec
Ul. Wojska Polskiego 199 , Sosnowiec

Sosnowiec bölgesindeki M Hotel Sosnowiec misafirlere iş merkezinde, Zagłębiowska Mediateka ve Plejada Sosnowiec Alışveriş Merkezi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Expo Silesia Fuar ve Kongre Merkezi ile 4,4 mi (7,1 km) ve Freak Park ile 4,8 mi (7,7 km) mesafede.

Otelin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 54 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için sağlık kulübü, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Junior
Junior Apart Daire, 1 Çift Kişilik Yatak
Grand
Grand Apart Daire, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x