Komplex Apartamenty Europa Sosnowiec

Sosnowiec
Komplex Apartamenty Europa Sosnowiec Öne Çıkan Resim
Komplex Apartamenty Europa Sosnowiec Dış Mekan
Komplex Apartamenty Europa Sosnowiec Oda Manzaraları
Komplex Apartamenty Europa Sosnowiec Oda Manzaraları
Komplex Apartamenty Europa Sosnowiec Oda Düzeni
Image More +56 fotoğraf
Komplex Apartamenty Europa Sosnowiec
Sienkiewicza 3 , Sosnowiec

Komplex Apartamenty Europa Sosnowiec konaklamanızda Sosnowiec bölgesinde, Expo Silesia Fuar ve Kongre Merkezi ile 8,6 km (5,4 mi) ve Silesia Üniversitesi ile 8,7 km (5,4 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Katowice Uluslararası Konferans Merkezi ile 9,1 km (5,7 mil) ve Altus Alışveriş Merkezi ile 9,3 km (5,8 mil) mesafede.

Misafirler için 4 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak mevcuttur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, ayrıca iyi vakit geçirmeniz için DVD oynatıcı ve kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sigara içilmeyen bu otelde 9 kat olan bir 1 bina var ve misafirler için yakın çevrede ücretsiz otopark mevcut. Temel imkanlar ve eğlence aktiviteleri arasında stereo, kitaplar ve yakın çevrede kar sörfü bulunuyor.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Apart Daire (304)
Premium
Premium Apart Daire (713)
Premium
Premium Apart Daire (711)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x