M Hotel Ljubljana

Osrednjeslovenska, Šiška District
M Hotel Ljubljana Genel
M Hotel Ljubljana Genel
M Hotel Ljubljana Öne Çıkan Resim
M Hotel Ljubljana Dış Mekan
M Hotel Ljubljana Dış Mekan
Image More +54 fotoğraf
M Hotel Ljubljana
Derceva Ulica 4 Osrednjeslovenska, Šiška District

Ljubljana bölgesindeki M Hotel Ljubljana, Aleja ve Tivoli Parkı ile 10 dakika sürüş mesafesinde. Bu 4 yıldızlı otel Dragon Köprüsü ile 2,8 km ve St. Nicholas Katedrali ile 3,1 km mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için M restaurant ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

155 odada buzdolabı ve LCD televizyon mevcuttur. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve hızlı giriş mevcuttur. Ljubljana bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 4304 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Junior Süit
Room
Standard Single Room
Room
Triple Room
Room
Deluxe Suite

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x