Apartments SHISHKA

Osrednjeslovenska, Šiška District
Apartments SHISHKA Öne Çıkan Resim
Apartments SHISHKA Dış Mekan
Apartments SHISHKA Dış Mekan
Apartments SHISHKA İç Mekan
Apartments SHISHKA Oda Düzeni
Image More +24 fotoğraf
Apartments SHISHKA
Gasilska cesta 7 Osrednjeslovenska, Šiška District

Ljubljana bölgesindeki Apartments SHISHKA konaklamanızda, Brewery Museum ve Tivoli Hall ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu daire Museum of Contemporary History of Slovenia ile 0,5 mi (0,8 km) ve Tivoli Parkı ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Misafirler için 4 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. 37 inç LED televizyon ile şifreli televizyon kanalları sunulur, ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu dairede misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo (Pink)
Room
Apart Daire (Orange)
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası (Grey)
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası (Gold)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x