M Hotel

Kaohsiung
M Hotel Genel
M Hotel Genel
M Hotel Genel
M Hotel Dış Mekan
M Hotel Dış Mekan
Image More +66 fotoğraf
M Hotel
No.231, Qixian 2nd Rd Cianjin District , Kaohsiung

M Hotel misafirlere Kaohsiung (Kaohsiung Şehir Merkezi) bölgesinde, Love River ve Sanfong Tapınağı ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Liuhe Gece Pazarı ile 0,5 mi (0,8 km) ve Pier-2 Sanat Merkezi ile 1,3 mi (2,2 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 49 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Oda
Room
Business Oda, Penceresiz
Room
Deluxe Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x