Lyndene

Yorkshire And The Humber, Penistone
Lyndene Öne Çıkan Resim
Lyndene Dış Mekan
Lyndene Kahvaltı
Lyndene Yerinde Yemek
Lyndene Yerinde Yemek
Image More +33 fotoğraf
Lyndene
30 Ward Street Yorkshire And The Humber, Penistone

Sheffield bölgesindeki Lyndene misafirlere kırsal bölgede, Penistone Paramount Sineması ve Lavender International ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Cannon Hall Çiftliği ile 11,4 km (7,1 mil) ve Holmfirth Vineyard ile 16 km (10 mil) mesafede.

Misafirlere her gün 7.30 ve 9.00 arasında ücretsiz alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 3 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve ücretsiz poşet çay/hazır kahve gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Viktorya dönemi stili oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere bisiklet saklama alanı ve bisiklet temizleme sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x