Lyna's House - Hoi An

Orta Vietnam, Hoi An
Lyna's House - Hoi An Genel
Lyna's House - Hoi An Öne Çıkan Resim
Lyna's House - Hoi An Dış Mekan
Lyna's House - Hoi An Dış Mekan
Lyna's House - Hoi An Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
Lyna's House - Hoi An
10/5 Cao Hong Lanh Street Orta Vietnam, Hoi An

Lyna's House - Hoi An misafirlere Hoi An merkezinde, Hoi An Nehir Kıyısı ve Phun Hung Tarihi Evi yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel My Khe Plajı ile 11,8 mi (19 km) ve Hoi An Gece Pazarı ile 0,2 mi (0,4 km) mesafede.

Lyna's House - Hoi An misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 10 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde sadece motosiklet otoparkı vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x