Longan Homestay

Orta Vietnam, Hoi An
Longan Homestay Öne Çıkan Resim
Longan Homestay Dış Mekan
Longan Homestay Dış Mekan
Longan Homestay Dış Mekan
Longan Homestay Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
Longan Homestay
1/2 Hung Vuong, Cam Pho Orta Vietnam, Hoi An

Longan Homestay misafirlere Hoi An merkezinde, Hoi An Nehir Kıyısı ve Phun Hung Tarihi Evi yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon My Khe Plajı ile 11,7 mi (18,9 km) ve Hoi An Gece Pazarı ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Longan Homestay misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır.

Misafirler için 6 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Art Deco stili pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x