lyf Raja Chulan Kuala Lumpur

Kuala Lumpur
lyf Raja Chulan Kuala Lumpur Genel
lyf Raja Chulan Kuala Lumpur Genel
lyf Raja Chulan Kuala Lumpur Genel
lyf Raja Chulan Kuala Lumpur Öne Çıkan Resim
lyf Raja Chulan Kuala Lumpur Fitness
Image More +4 fotoğraf
lyf Raja Chulan Kuala Lumpur
No 11 A Jalan Raja Chulan , Kuala Lumpur

lyf Raja Chulan Kuala Lumpur misafirlere Kuala Lumpur merkezinde, Pavilion Kuala Lumpur ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve KLCC Park ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Suria KLCC Alışveriş Merkezi ile 1,1 mi (1,7 km) ve Petronas İkiz Kuleleri ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

SLOAFT CAFE yemek servisi için ideal, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

104 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sigara içilmeyen bu otel 2022 yılında inşa edilmiş.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Exclusive
Exclusive Stüdyo (lyf Style (Thematic Studio))
Deluxe
Deluxe Oda (One of a Kind)
Executive
Executive Oda (One of a Kind Plus)
Room
Basic Tek Kişilik Oda (Good for One)
Room
Apart Daire
Room
Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x