Luxury Suite Spa Assisi

Apennine Mountains, Santa Maria degli Angeli
Luxury Suite Spa Assisi Öne Çıkan Resim
Luxury Suite Spa Assisi Dış Mekan
Luxury Suite Spa Assisi Dış Mekan
Luxury Suite Spa Assisi Dış Mekan
Luxury Suite Spa Assisi Dış Mekan
Image More +51 fotoğraf
Luxury Suite Spa Assisi
Via G. D'Annunzio 17 Apennine Mountains, Santa Maria degli Angeli

Assisi bölgesindeki Luxury Suite Spa Assisi misafirlere alışveriş bölgesinde, St. Mary of the Angels Bazilikası ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Piazza del Comune ile 7 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu pansiyon Assisi Aziz Francis Papalık Büyük Kilisesi ile 3,6 km (2,3 mil) ve Minerva Roma Tapınağı ile 4,3 km (2,6 mil) mesafede.

Restoranda Luxury Suite Spa Assisi misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlere ayrı ayrı dekore edilmiş odalarda şömine ve kapalı özel spa küveti ayrıcalığı sunulur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 65-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için çamaşırhane, resepsiyonda emanet kasası ve ATM/banka hizmetleri mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Süit, Jakuzi

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x