TH Assisi - Hotel Cenacolo

Apennine Mountains, Santa Maria degli Angeli
TH Assisi - Hotel Cenacolo Genel
TH Assisi - Hotel Cenacolo Genel
TH Assisi - Hotel Cenacolo Genel
TH Assisi - Hotel Cenacolo Genel
TH Assisi - Hotel Cenacolo Genel
Image More +34 fotoğraf
TH Assisi - Hotel Cenacolo
Viale Patrono d'Italia 70 Santa Maria degli Angeli Apennine Mountains, Santa Maria degli Angeli

Assisi bölgesindeki TH Assisi - Hotel Cenacolo misafirlere kırsal bölgede, St. Mary of the Angels Bazilikası ve Assisi Aziz Francis Papalık Büyük Kilisesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Perugia Belediye Sarayı ile 22,8 km ve Trasimeno Gölü ile 40,8 km mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

123 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, Engellilere Uygun
Comfort
Comfort Oda, Bağlantılı Odalar
Room
Budget Double Room
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Classic Üç Kişilik Oda
Room
Junior Süit
Room
Superior Tek Kişilik Oda
Room
Superior Üç Kişilik Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x