Luxury Rooms Contessa Vitali

Ugljan Island, Zadar
Luxury Rooms Contessa Vitali Öne Çıkan Resim
Luxury Rooms Contessa Vitali Dış Mekan
Luxury Rooms Contessa Vitali Dış Mekan
Luxury Rooms Contessa Vitali Dış Mekan
Luxury Rooms Contessa Vitali İç Mekan
Image More +59 fotoğraf
Luxury Rooms Contessa Vitali
TRG SV. STOSIJE 4 Ugljan Island, Zadar

Luxury Rooms Contessa Vitali misafirlere Zadar (Zadar Tarihi Şehir Merkezi) bölgesinde, Kalelarga ve St. Elias Kilisesi yakınında. Bu pansiyon St. Anastasia Katedrali ile 0,1 mi (0,1 km) ve Zadar Ulusal Müzesi ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Luxury Rooms Contessa Vitali misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 3 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki yüz bakımı ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, resepsiyonda emanet kasası ve ATM/banka hizmetleri mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x