Luxury House near Sea with Public Pool

Thrace, Kassandra
Luxury House near Sea with Public Pool Öne Çıkan Resim
Luxury House near Sea with Public Pool Dış Mekan
Luxury House near Sea with Public Pool Dış Mekan
Luxury House near Sea with Public Pool İç Mekan
Luxury House near Sea with Public Pool Oda Manzaraları
Image More +24 fotoğraf
Luxury House near Sea with Public Pool
Unnamed Road,settlement Eliki Thrace, Kassandra

Bu tatil evi konaklamanızda Kassandra bölgesinde, Siviri Plajı ile 11,1 km (6,9 mi) ve Kalithea Plajı ile 19,3 km (12 mi) mesafede olacaksınız. Bu tatil evi Xenia Plajı ile 36 km (22,4 mi) mesafede.

Bu ayrı ayrı döşenmiş tatil evinde şömine ve düz ekran televizyon mevcut. Misafirler için pillowtop/yastık üstlü yatak ve Mısır pamuklu çarşaf takımı mevcuttur. Size özel, mobilyalı avlu vardır. Misafirler için tam boy buzdolabı/dondurucu, fırın ve set üstü ocak olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet sunuluyor. Misafirler için özel banyoda ayrı küvet ve duş, derin küvet ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu tatil evinde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için çamaşırhane, ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Dubleks, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x