Xenios Faros Apartments

Thrace, Possidi Kassandra
Xenios Faros Apartments Öne Çıkan Resim
Xenios Faros Apartments Dış Mekan
Xenios Faros Apartments Dış Mekan
Xenios Faros Apartments Dış Mekan
Xenios Faros Apartments Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Xenios Faros Apartments
Posidi Thrace, Possidi Kassandra

Kassandra bölgesindeki Xenios Faros Apartments misafirlere deniz kıyısında, Possidi Burnu ve Siviri Plajı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Elani Beach ile 8,8 mi (14,2 km) ve Kalithea Plajı ile 11,3 mi (18,2 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 12 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretli kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu apart dairede ayrıca piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo
Apart
Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x