Luxstay Hotel Ha Long

Kuzey Vietnam, Halong
Luxstay Hotel Ha Long Genel
Luxstay Hotel Ha Long Genel
Luxstay Hotel Ha Long Öne Çıkan Resim
Luxstay Hotel Ha Long Dış Mekan
Luxstay Hotel Ha Long Dış Mekan
Image More +49 fotoğraf
Luxstay Hotel Ha Long
A3-02 Monbay, Hai Long, Hong Hai ward Kuzey Vietnam, Halong

Ha Long bölgesindeki Luxstay Hotel Ha Long konaklamanızda, Quang Ninh Müzesi yakınında ve Nha Tho Hon Gai Tapınağı ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Halong Bay Marina ile 1,5 mi (2,5 km) ve Long Tien Pagoda ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Luxstay Hotel Ha Long misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 20 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Penceresiz
Room
Family Oda, Okyanus Manzaralı
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x