Luxe Life

Güneydoğu Teksas, Houston
Luxe Life Genel
Luxe Life Öne Çıkan Resim
Luxe Life Dış Mekan
Luxe Life Dış Mekan
Luxe Life Dış Mekan
Image More +56 fotoğraf
Luxe Life
4444 Westheimer Rd Güneydoğu Teksas, Houston

Luxe Life size Houston (The Galleria Alışveriş Merkezi) bölgesinde, Houston Hayvanat Bahçesi ve Rice Üniversitesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel MD Anderson Kanser Merkezi ile 7,3 mi (11,7 km) ve Toyota Merkezi ile 8,6 mi (13,8 km) mesafede.

Bu otelde, 7 restoran ve 2 kahve dükkânı veya kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 3 bar/dinlenme salonu ideal.

Misafirler için 15 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, fırınlar ve set üstü ocak mevcuttur. Odanızda bir memory foam (visko elastik) yatak bulunur. LED televizyon ile şifreli televizyon kanalları sunulur, ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

2 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya 24 saat açık spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Presidential
Presidential Apart Daire, Birden Çok Yatak, Engellilere Uygun, Avlu Manzaralı
Room
Panoramic Apart Daire, Birden Çok Yatak, Engellilere Uygun, Avlu Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x