Lure Hotel & Spa- Adults Only

Mellieha
Lure Hotel & Spa- Adults Only Genel
Lure Hotel & Spa- Adults Only Öne Çıkan Resim
Lure Hotel & Spa- Adults Only Dış Mekan
Lure Hotel & Spa- Adults Only Dış Mekan
Lure Hotel & Spa- Adults Only İç Mekan
Image More +44 fotoğraf
Lure Hotel & Spa- Adults Only
Parish Square , Mellieha

Lure Hotel & Spa- Adults Only misafirlere Mellieha merkezinde, Mellieha Kilisesi yakınında ve Mellieha Körfezi ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Malta Experience ile 15,6 mi (25,2 km) ve Il-Mixquqa ile 3 mi (4,8 km) mesafede.

The Core Lure Hotel & Spa- Adults Only misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

12 odada minibar ve espresso kahve makinesi mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 49-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için açık havuz, kapalı havuz ve buhar odası mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Luxe)
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Exclusive
Exclusive Tek Büyük Yataklı Oda
Presidential
Presidential Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x