Hotel VIU57

Mellieha
Hotel VIU57 Genel
Hotel VIU57 Genel
Hotel VIU57 Öne Çıkan Resim
Hotel VIU57 Dış Mekan
Hotel VIU57 Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
Hotel VIU57
27 Triq Dun Belin Azzopardi , Mellieha

Mellieha bölgesindeki Hotel VIU57 konaklamanızda, Mellieha Kilisesi ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Mellieha Körfezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Malta Experience ile 15,7 mi (25,2 km) ve Il-Mixquqa ile 3 mi (4,9 km) mesafede.

Restoranda Hotel VIU57 misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.3 ve 10 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 57 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için açık havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca genel oturma odası, resepsiyon salonu ve otomatik satış makinesi vardır. (Ücretsiz) plaj servisiyle sörf alanına ve kumsala ulaşmak çok kolay.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
Standard
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x