Luna Fatima Hotel

Estremadura, Ourem
Luna Fatima Hotel Genel
Luna Fatima Hotel Genel
Luna Fatima Hotel Genel
Luna Fatima Hotel Genel
Luna Fatima Hotel Genel
Image More +27 fotoğraf
Luna Fatima Hotel
Avenida Beato Nuno 465 Estremadura, Ourem

Luna Fatima Hotel misafirlere Ourem merkezinde, Apparitions Müzesi ve Balmumu Müzesi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Fatima Hz. Meryem Kilisesi ile 0,8 mi (1,3 km) ve Monumento Natural das Pegadas de Dinossaurios da Serra de Aire ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 85 klimalı odada minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve gözetimli çocuk bakımı gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca atari salonu/oyun odası, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Junior
Junior Süit (2 people)
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (With Extra Bed)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x