Cova da Iria

Estremadura, Ourem
Cova da Iria Genel
Cova da Iria Genel
Cova da Iria Genel
Cova da Iria Öne Çıkan Resim
Cova da Iria Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
Cova da Iria
Avenida Beato Nuno 424 Cova da Iria Estremadura, Ourem

Ourem (Fatima) bölgesindeki Cova da Iria misafirlere Apparitions Müzesi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde ve Most Holy Trinity Kilisesi ile 13 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Fatima Hz. Meryem Kilisesi ile 1,4 km (0,9 mil) ve Capelinha das Aparições ile 1,5 km (0,9 mil) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

28 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Üç
Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak
Family
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x