Lugano Motor Lodge

Top Of The South, Blenheim
Lugano Motor Lodge Genel
Lugano Motor Lodge Öne Çıkan Resim
Lugano Motor Lodge Dış Mekan
Lugano Motor Lodge Dış Mekan
Lugano Motor Lodge Dış Mekan
Image More +75 fotoğraf
Lugano Motor Lodge
91 High Street Top Of The South, Blenheim

Lugano Motor Lodge misafirlere Blenheim merkezinde, Seymour Meydanı yakınında ve Millennium Sanat Galerisi ile yürüyerek 2 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu motel Marlborough Kongre Merkezi ile 0,3 mi (0,4 km) ve ASB Theatre Marlborough Tiyatrosu ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Motelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 15 klimalı odalarda küçük mutfak mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, dijital TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere portatif vantilatörler ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu motelde misafirlere tur/bilet desteği, piknik alanı ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Stüdyo, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Engellilere Uygun, Küçük Mutfak
Standard
Standard Apart Daire, 1 Yatak Odası, Küçük Mutfak, Park Manzaralı
Family
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası, Mutfak
Room
Executive Stüdyo, Küçük Mutfak, Park Manzaralı
Room
Executive Apart Daire, 1 Yatak Odası, Jakuzi
Room
Family Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x