Blenheim Palms Motel

Top Of The South, Blenheim
Blenheim Palms Motel Öne Çıkan Resim
Blenheim Palms Motel Dış Mekan
Blenheim Palms Motel Kahvaltı
Blenheim Palms Motel Yerinde Yemek
Blenheim Palms Motel Oda Düzeni
Image More +29 fotoğraf
Blenheim Palms Motel
78 Charles Street Top Of The South, Blenheim

Blenheim Palms Motel konaklamanızda Blenheim merkezinde, Seymour Meydanı ve Millennium Sanat Galerisi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı motel ASB Theatre Marlborough Tiyatrosu ile 0,5 km ve Pollard Park ile 1,3 km mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca motelde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 8.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 17 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Misafirlere kahve/çay makinesi ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu motelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, Küçük Mutfak (Spa Suite)
Standard
Standard Süit, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Küçük Mutfak (Apartment)
Standard
Standard Stüdyo, Sigara İçilmez, Küçük Mutfak (Self Contained Studio)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x