Lub Sbuy House

Güney Tayland, Talat Yai
Lub Sbuy House Genel
Lub Sbuy House Öne Çıkan Resim
Lub Sbuy House Dış Mekan
Lub Sbuy House Dış Mekan
Lub Sbuy House Dış Mekan
Image More +58 fotoğraf
Lub Sbuy House
1 Phang-nga Road, Soi 3 T.Taladyai Güney Tayland, Talat Yai

Lub Sbuy House size Phuket merkezinde, Phuket Göz Yanılsaması Müzesi ile 3 dakika yürüyüş ve Phuket Pazar Günü Gece Pazarı ile 7 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Patong Plajı ile 9,5 mi (15,3 km) ve Kata Plajı ile 10,2 mi (16,4 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve LED televizyon bulunan 48 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya spor salonu gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca tur/bilet desteği, piknik alanı ve yakındaki spor salonuna indirimli giriş imkânı sunulmaktadır. 3.5 kilometre içinde çalışan (ücretli) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken yerlere ulaşmak çok kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x