Lovely Jubbly Villa

Mekong Alçak Bölgeleri, Phnom Penh
Lovely Jubbly Villa Genel
Lovely Jubbly Villa Genel
Lovely Jubbly Villa Genel
Lovely Jubbly Villa Genel
Lovely Jubbly Villa Genel
Image More +40 fotoğraf
Lovely Jubbly Villa
45, Street 222 Sangkat Boeng Raing, Khan Daun Penh Mekong Alçak Bölgeleri, Phnom Penh

Lovely Jubbly Villa konaklamanızda Phnom Penh merkezinde, Independence Monument (Bağımsızlık Anıtı) ve Gümüş Pagoda ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu hostel Kamboçya Ulusal Müzesi ile 1,5 km (0,9 mil) ve Merkez Pazarı ile 1,7 km (1,1 mil) mesafede.

Restoranda Lovely Jubbly Villa misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

12 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu Koloniyel stili hostelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için ücretsiz feribot terminali gidiş geliş servisi 24 saat hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe 8 Beds Mixed Dorm
Deluxe
Deluxe Twin room with window
Single
Single Bed in 6-Bed Dorm
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Single Room with Shared Bathroom
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Ortak Banyo
Room
Ortak Ranzalı Oda (Single Bed in 10-Bed)
Room
Standard Private Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x