Love Home NECC

Şanghay
Love Home NECC Öne Çıkan Resim
Love Home NECC İç Mekan
Love Home NECC Banyo Tipleri
Love Home NECC Banyo Tipleri
Love Home NECC Dış Mekanlar
Image More +28 fotoğraf
Love Home NECC
Building 155, Anshenghuayuan Lane 1357, Huqingping hwy, Qingpu Dist , Şanghay

Love Home NECC misafirlere Şangay (Qingpu) bölgesinde, Ulusal Kongre ve Sergi Sarayı ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Tarihi Qibao Caddesi ile 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Eski Fransız İmtiyazlı Bölgesi ile 11,7 mi (18,8 km) ve Rıhtım Bölgesi ile 12 mi (19,2 km) mesafede.

Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için küçük mutfak olan 22 ayrı ayrı dekore edilmiş odası mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Şangay bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu misafir evi misafirlerimize 538 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x