Los Pinos Cabanas y Jardines

Central Pacific Coast, Monteverde
Los Pinos Cabanas y Jardines Genel
Los Pinos Cabanas y Jardines Genel
Los Pinos Cabanas y Jardines Öne Çıkan Resim
Los Pinos Cabanas y Jardines Dış Mekan
Los Pinos Cabanas y Jardines Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
Los Pinos Cabanas y Jardines
150 Mts East from the Public School Central Pacific Coast, Monteverde

Los Pinos Cabanas y Jardines misafirlere Monteverde bölgesinde, dağda, Bajo del Tigre Çocukların Ebedi Yağmur Ormanı ve Bat Jungle ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu çevre dostu villa Monteverde Bulut Ormanı Biyolojik Koruma Alanı ile 2,4 mi (3,9 km) ve Monteverde Butterfly Gardens ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 14 odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu villada ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, ortak alanda televizyon ve piknik alanı sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Kulübe
Family
Family Kulübe, 3 Yatak Odası
Deluxe
Deluxe Kulübe, Birden Çok Yatak Odası
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Junior Kulübe

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x