Los Balcones de Bolognesi

Kıyı Bölgesi, Arequipa
Los Balcones de Bolognesi Öne Çıkan Resim
Los Balcones de Bolognesi Dış Mekan
Los Balcones de Bolognesi Banyo Tipleri
Los Balcones de Bolognesi Lobi
Los Balcones de Bolognesi Oda
Image More +5 fotoğraf
Los Balcones de Bolognesi
Calle Puente Bolognesi 224-A Cercado Kıyı Bölgesi, Arequipa

Los Balcones de Bolognesi misafirlere Arequipa (Tarihi Merkez) bölgesinde, Museo Arqueológico de la Universidad Católica de Santa María ve Andean Sanctuaries Müzesi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Arequipa Katedrali ile 0,4 mi (0,7 km) ve Arequipa, Armas Meydanı ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Hostelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Misafirlerimiz için kontinental dâhildir.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 16 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Üç
Üç Kişilik Oda, 3 Tek Kişilik Yatak
Room
Tek Kişilik Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x