Loryma Luxury Boutique Hotel

Bozburun, Marmaris, Muğla
Loryma Luxury Boutique Hotel Genel
Loryma Luxury Boutique Hotel Genel
Loryma Luxury Boutique Hotel Genel
Loryma Luxury Boutique Hotel Genel
Loryma Luxury Boutique Hotel Deniz
Image More +64 fotoğraf
Loryma Luxury Boutique Hotel
Yeşilova Mahallesi Adatepe Mevkii Bozburun Muğla Marmaris, Muğla

Bozburun Yarımadası'nda denize sıfır bir konumda yer alan Loryma Luxury Boutique Hotel; denizin tadını çıkarabileceğiniz özel plajı, iskelesi ve deniz manzaralı odalarıyla hem balayı hem de aile tatilleri için tercih edebileceğiniz şık bir butik otel.

15 tane sigara içilmeyen odası olan otel; 55 m2 bağımsız girişli ve teraslı Penthouse, panoramik deniz manzaralı 50 m2 Penthouse Suit, 45 m2 King Deluxe Suit, 40 m2 Comfort Suit ve 68 m2 Garden Villa oda seçeneklerine sahip. Her odası dekoratörler tarafından özenle tasarlanmış odalarda ise ortopedik yataklardan büyük ekran TV’ye, manzaralı ve mobilyalı balkondan özel tasarımlı lüks banyoya kadar her türlü özellik bulunuyor.

Güller ve mumlarla süslenmiş özel balayı suitlerinde odaya şampanya veya meyve ikramı, odada kahvaltı ve akşam yemeği gibi özel hizmetler de sunan otelde tekne ile gece yarısı romantik mehtap turlarına da katılabilirsiniz.

Çakıl taşlı özel plajında ücretsiz rahat şezlonglar, güneş şemsiyeleri, bambu çardaklar ve plaj havluları sağlayan tesiste Cool Beach Cafe de alkollü alkolsüz kokteyl çeşitleri, lezzetli aperatifler ve snack menüler ile gün boyu açık.

Ege’nin organik ürünleriyle hazırlanan zengin serpme kahvaltılarla güne başlayabileceğiniz otelde öğle ve akşam yemeklerinde ise hafif müzik eşliğinde gurme şeflerin Türk ve dünya mutfaklarından hazırladıkları lezzetleri ve şarap menülerini tadabilirsiniz. Tesiste gün batımı manzaraları eşliğinde romantik yemekler yiyebileceğiniz sahil masaları da var.

Ahşap iskelesindeki masaj odalarında uzman terapistlere masaj yaptırabileceğiniz otelin gulet teknelerle düzenlediği tekne turlarıyla Kleopatra Plajı, Sedir Adası ve Cennet Adası’nı keşfe çıkabilir; Rodos ve Simi Adası'na günübirlik turlara katılabilir veya rehberli doğa yürüyüşlerine çıkabilirsiniz.

Çocuklar için uzman personellerden odada bebek ve çocuk bakımı servisi de alabileceğiniz otele VIP havalimanı transfer servisi ile kolayca ulaşabilirsiniz.

Marmaris merkezine 27,9 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Comfort
Comfort Süit
Luxury
Luxury Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Panoramic
Panoramic Çatı Katı Süiti (Penthouse), 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Family
Family Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x