Lorraine Hôtel

Lorraine, Laxou
Lorraine Hôtel Genel
Lorraine Hôtel Genel
Lorraine Hôtel Genel
Lorraine Hôtel Genel
Lorraine Hôtel Genel
Image More +36 fotoğraf
Lorraine Hôtel
29 Avenue de la Résistance Lorraine, Laxou

Laxou bölgesindeki Lorraine Hôtel konaklamanızda La Foret de Goupil ve Villa Majorelle ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel House of Jean Prouvé ile 2,1 mi (3,3 km) ve Zénith de Nancy ile 2,4 mi (3,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 9.30, hafta sonu 6.30 ve 10.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için 54 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, kahve/çay makinesi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

24 saat açık spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x