ibis Styles Nancy Laxou

Lorraine, Laxou
ibis Styles Nancy Laxou Öne Çıkan Resim
ibis Styles Nancy Laxou Dış Mekan
ibis Styles Nancy Laxou Dış Mekan
ibis Styles Nancy Laxou Dış Mekan
ibis Styles Nancy Laxou İç Mekan
Image More +43 fotoğraf
ibis Styles Nancy Laxou
10 Rue De La Saone Nancy Ouest Lorraine, Laxou

Laxou bölgesindeki ibis Styles Nancy Laxou misafirlere banliyöde, Zénith de Nancy ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Musee de l'Ecole de Nancy ile 11 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Jean Prouve Kongre Merkezi ile 5 km (3,1 mil) ve Parc de la Pepiniere ile 5,1 km (3,2 mil) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

100 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Laxou bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 4842 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Standard
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak ve Çekyat
Standard
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x