Long Point Eco-Adventures

Güney Ontario, Norfolk County
Long Point Eco-Adventures Genel
Long Point Eco-Adventures Genel
Long Point Eco-Adventures Genel
Long Point Eco-Adventures Genel
Long Point Eco-Adventures Öne Çıkan Resim
Image More +45 fotoğraf
Long Point Eco-Adventures
1730 Front Rd Güney Ontario, Norfolk County

Norfolk County bölgesindeki Long Point Eco-Adventures misafirlere golf sahasına yakın, Burning Kiln Winery ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Turkey Point Bölge Parkı ile 9 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu golf dostu kamp alanı Lighthouse Festival Theatre Tiyatro Grubu ile 22 km (13,7 mi) ve Long Point Bölge Parkı ile 23,9 km (14,9 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca kapm alanının kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere içecek servisi yapan plaj bar ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

40 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Bitişik şaraphane ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu kamp alanında ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, 24 saat açık resepsiyon ve lobide kahve servisi mevcuttur. Bu kamp alanında etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Kulübe
Luxury
Luxury Çadır, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Luxury
Luxury Çadır, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak
Basic
Basic Kulübe
Elite
Elite Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x