Clonmel Castle

Güney Ontario, Norfolk County
Clonmel Castle Genel
Clonmel Castle Öne Çıkan Resim
Clonmel Castle Dış Mekan
Clonmel Castle Dış Mekan
Clonmel Castle Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
Clonmel Castle
150 Prospect St. Güney Ontario, Norfolk County

Clonmel Castle misafirlere Norfolk County bölgesinde, golf sahasına yakın, Lighthouse Festival Theatre Tiyatro Grubu ve Arbortown Minyatür Golf Sahası 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu oda ve kahvaltı sunan otel Erie Gölü ile 1,5 mi (2,5 km) ve Port Dover Limanı Müzesi ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu ve 3 plaj barı bulunmaktadır.

Misafirler için 6 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, set üstü ocak ve mikrodalga fırın mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 52-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Gece kulübü ve oda içi fitnes salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu George dönemi stili oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Norfolk County bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu oda ve kahvaltı sunan otel misafirlerimize 800 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Signature
Signature Süit
Panoramic
Panoramic Süit
Premier
Premier Apart Daire
Deluxe
Deluxe Süit
Room
Family Apart Daire
Royal
Royal Daire, 3 Yatak Odası, Mutfak, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x