London Hotel

Atina Sahili, Glyfada
London Hotel Genel
London Hotel Genel
London Hotel Öne Çıkan Resim
London Hotel Dış Mekan
London Hotel Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
London Hotel
38 Leoforos Posidonos Athens Atina Sahili, Glyfada

London Hotel misafirlere Glyfada bölgesinde, alışveriş merkezi bağlantılı, Parthenon ve Glyfada Plajı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Pire Limanı ile 9,6 mi (15,5 km) ve Akropolis ile 9,9 mi (16 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için London restoranı ideal, bu restoran Akdeniz mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve öğlen arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için buzdolabı olan 75 oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, bebek bakımı (ücretli) ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, limuzin hizmeti ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda (Family Use)
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Economy
Economy Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (with Extra Bed)
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x