London Hotel

Odessa - Karadeniz Sahili, Odessa
London Hotel Genel
London Hotel Genel
London Hotel Genel
London Hotel Genel
London Hotel Genel
Image More +65 fotoğraf
London Hotel
95 Uspenskaya Street Odessa - Karadeniz Sahili, Odessa

London Hotel misafirlere Odessa merkezinde, Odessa Yahudi Topluluğu - Tikva ve Athena ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Odessa Pasajı ile 0,7 mi (1,1 km) ve Saint Preobrazhensky Katedrali ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Otelin yerel mutfak alanında uzman restoranı London misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 37 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) mevcuttur. Bu otelde ayrıca ortak alanda televizyon ve balo salonu sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Odessa bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 936 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon, Şehir Manzaralı
Room
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Balkon, Park Manzaralı
Room
Superior Oda, Sigara İçilmez, Avlu Manzaralı
Room
Luxury Oda, 1 Yatak Odası, Balkon, Park Manzaralı
Room
Economy Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Avlu Manzaralı
Room
Presidential Oda, Şömine, Executive Katı
Room
Economy Oda (Attic)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x