Lodge K Hôtel & Spa

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Annakhil
Lodge K Hôtel & Spa Genel
Lodge K Hôtel & Spa Öne Çıkan Resim
Lodge K Hôtel & Spa Dış Mekan
Lodge K Hôtel & Spa Dış Mekan
Lodge K Hôtel & Spa Dış Mekan
Image More +187 fotoğraf
Lodge K Hôtel & Spa
Route de Fez km. 5, Dar Tounsi Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Annakhil

Lodge K Hôtel & Spa misafirlere Marrakech (Annakhil) bölgesinde, Palmeraie Müzesi ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Tabakhaneler ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı küçük otel Jemaa el-Fnaa Pazarı ile 6,4 mi (10,2 km) ve Majorelle Botanik Bahçeleri ile 5,2 mi (8,4 km) mesafede.

Küçük otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

10 odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 3 açık yüzme havuzu ve buhar odası mevcuttur. Bu küçük otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Marrakech bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu kulübe misafirlerimize 2368 m2 alanda konferans merkezi ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Suite
Suite Jasmin
Suite
Suite Borj
Lodge
Lodge Egyptien
Süit
Süit (Lodge du Maitre)
Room
Lodge Africain
Room
Lodge Balinaise
Room
Lodge Art Deco
Room
Comfort Oda (Ambre)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x