Lodge Des Almadies

Ngor
Lodge Des Almadies Genel
Lodge Des Almadies Genel
Lodge Des Almadies Genel
Lodge Des Almadies Öne Çıkan Resim
Lodge Des Almadies Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
Lodge Des Almadies
Route De L Oci Ngor , Ngor

Lodge Des Almadies misafirlere Dakar (Les Almadies) bölgesinde, African Renaissance Statue (Afrika Rönesansı Heykeli) ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Mamelles Lighthouse ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Mamelles Beach ile 1,9 mi (3 km) ve African Renaissance Monument ile 2,6 mi (4,2 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

38 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda (A)
Tek
Tek Kişilik Oda (B)
Room
Tek Kişilik Oda (Street View A)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda (Street View A)
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda (A)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda (B)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x