Locanda Corte Roveri

Motor Valley, Bologna
Locanda Corte Roveri Öne Çıkan Resim
Locanda Corte Roveri İç Mekan
Locanda Corte Roveri Kahvaltı
Locanda Corte Roveri Yerinde Yemek
Locanda Corte Roveri Yerinde Yemek
Image More +10 fotoğraf
Locanda Corte Roveri
Via delle Biscie 35 Motor Valley, Bologna

Locanda Corte Roveri misafirlere Bologna (San Donato-San Vitale) bölgesinde, Centro Agroalimentare di Bologna ve Bowling San Lazzaro ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel BolognaFiere ile 5,3 mi (8,5 km) ve İkiz Kuleler ile 4,9 mi (7,9 km) mesafede.

Locanda corte roveri Locanda Corte Roveri misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretsiz kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Günlük olarak oda/kat hizmeti verilir, beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) ve Ücretli portatif/ilave yatak istenebilir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve lobide şömine gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve lobide kahve servisi vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x