Livo Hotel

Doğu Çin, Şanghay
Livo Hotel Öne Çıkan Resim
Livo Hotel İç Mekan
Livo Hotel Kahvaltı
Livo Hotel Kahvaltı
Livo Hotel Yerinde Yemek
Image More +33 fotoğraf
Livo Hotel
Third Floor, No. 3 Middle Jian Guo Road Doğu Çin, Şanghay

Livo Hotel misafirlere Şangay (Huangpu) bölgesinde, Tianzifang Sanat ve Zanaat Bölgesi yakınında ve Eski Fransız İmtiyazlı Bölgesi ile yaya olarak 3 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Shanghai Disneyland© ile 18,8 mi (30,3 km) ve Rıhtım Bölgesi ile 4,3 mi (6,9 km) mesafede.

Otelin restoranı öğle yemeği için ideal, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

17 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, kaplıca suyu banyosu ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Masaj ve yüz bakımı keyfi sürün. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda (Japanese)
Room
Executive Oda (Japanese)
Room
Executive Süit (Japanese)
Room
Basic İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x