Living Schönwies

Avusturya Alpleri, Zell am See
Living Schönwies Genel
Living Schönwies Genel
Living Schönwies Genel
Living Schönwies Genel
Living Schönwies Genel
Image More +54 fotoğraf
Living Schönwies
Steinergasse 9 Avusturya Alpleri, Zell am See

Living Schönwies misafirlere Zell am See bölgesinde, denize sıfır, Zell am See Dinlenme Merkezi ile Zell Gölü 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Saalbach-Hinterglemm Kayak Merkezi ile 11,1 mi (17,8 km) ve Zeller See Plajı ile 0,3 mi (0,5 km) mesafede.

Living Schönwies misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor.

Misafirler için 9 odada ısıtmalı zemin ve düz ekran televizyon vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde buzdolabı, fırınlar ve set üstü ocak vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için ücretsiz su parkı, kapalı havuz ve sauna bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve otelde alışveriş sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Balkon, Dağ Manzaralı (excl. 100€ Cleaning Fee)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x