Living Room Guesthouse

Güney Tayland, Ao Nang
Living Room Guesthouse Genel
Living Room Guesthouse Genel
Living Room Guesthouse Genel
Living Room Guesthouse Genel
Living Room Guesthouse Genel
Image More +45 fotoğraf
Living Room Guesthouse
470 Moo2, Ao-Nang Muang Ao Nang Güney Tayland, Ao Nang

Living Room Guesthouse misafirlere Krabi bölgesinde, plaj yakınında, Ao Nang Plajı ve Shell Cemetery ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Nopparat Thara Plajı ile 1,9 mi (3 km) ve Doğu Railay Plajı ile 2,7 mi (4,4 km) mesafede.

Restoranda Living Room Guesthouse misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 13.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 18 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. (Ücretsiz) plaj servisiyle sörf alanına ve kumsala ulaşmak çok kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Dört Kişilik Oda, Birden Çok Yatak, Dağ Manzaralı
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Room
Superior Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x