K-Bunk Hostel

Ao Nang
K-Bunk Hostel Genel
K-Bunk Hostel Genel
K-Bunk Hostel Genel
K-Bunk Hostel Öne Çıkan Resim
K-Bunk Hostel Dış Mekan
Image More +9 fotoğraf
K-Bunk Hostel
470/3 Moo 2 , Ao Nang

K-Bunk Hostel misafirlere Krabi bölgesinde, havaalanı yakınında, Ao Nang Plajı ve Shell Cemetery ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel West Railay Plajı (Batı Railay Plajı) ile 0,7 mi (1,1 km) ve Nopparat Thara Plajı ile 1,9 mi (3 km) mesafede.

Restoranda K-Bunk Hostel misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 13.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

36 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu hostelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda (6 Bed mixed dorm A/C + Fan)
Room
Standard Ortak Ranzalı Oda (10 Bed mixed dorm A/C + Fan)
Room
Standard Ortak Ranzalı Oda (10 Bed mixed dorm A/C + Fan)
Room
Standard Ortak Ranzalı Oda (12 Bed mixed dorm A/C + Fan)
Room
Standard Oda (4 Bed mixed dorm A/C + Fan)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x