Livani Beach Motel

Busiiro, Entebbe
Livani Beach Motel Öne Çıkan Resim
Livani Beach Motel Banyo Tipleri
Livani Beach Motel Kolaylıklar
Livani Beach Motel Plaj
Livani Beach Motel Plaj
Image More +6 fotoğraf
Livani Beach Motel
Kintu Road Busiiro, Entebbe

Livani Beach Motel misafirlere Entebbe bölgesinde, plajda, Entebbe Botanik Bahçesi ve Victoria Mall ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan motel Victoria Gölü ile 2,4 mi (3,8 km) ve Sesse Islands ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca motelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 27 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Spada misafirlerimize masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu motelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x