Little Paradise

Güney Sri Lanka Sahili, Bentota
Little Paradise Öne Çıkan Resim
Little Paradise İç Mekan
Little Paradise Yerinde Yemek
Little Paradise Yerinde Yemek
Little Paradise Yerinde Yemek
Image More +13 fotoğraf
Little Paradise
6, Pitaramba Güney Sri Lanka Sahili, Bentota

Little Paradise misafirlere Bentota bölgesinde, plaj yakınında, Bentota Plajı ve Kaluwamodara Köprüsü 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Moragalla Plajı ile 2,1 mi (3,4 km) ve Induruwa Plajı ile 2,5 mi (4 km) mesafede.

Pansiyonun restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün İngiliz servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 7 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Okyanus Manzaralı
Room
Basic Tek Büyük Yataklı Oda, Havuz Kullanımı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x