Ceylonika Rest

Güney Sri Lanka Sahili, Bentota
Ceylonika Rest Öne Çıkan Resim
Ceylonika Rest Dış Mekan
Ceylonika Rest Dış Mekan
Ceylonika Rest İç Mekan
Ceylonika Rest Yerinde Yemek
Image More +7 fotoğraf
Ceylonika Rest
22, Sri Dharmavijayarama Road, Pitaramba Güney Sri Lanka Sahili, Bentota

Bentota bölgesindeki Ceylonika Rest misafirlere plaj yakınında, Bentota Plajı ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Kaluwamodara Köprüsü ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan pansiyon Moragalla Plajı ile 2 mi (3,2 km) ve Induruwa Plajı ile 2,3 mi (3,7 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için pansiyonda 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler 3 ayrı ayrı döşenmiş odada buzdolabı ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Select Comfort yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 32-inç LED televizyon ve uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve lobide kahve servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez, Kısmi Deniz Manzarası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x