Little Hoi An. A Boutique Hotel & Spa

Orta Vietnam, Hoi An
Little Hoi An. A Boutique Hotel & Spa Genel
Little Hoi An. A Boutique Hotel & Spa Genel
Little Hoi An. A Boutique Hotel & Spa Öne Çıkan Resim
Little Hoi An. A Boutique Hotel & Spa Dış Mekan
Little Hoi An. A Boutique Hotel & Spa Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Little Hoi An. A Boutique Hotel & Spa
02 Thoai Ngoc Hau Orta Vietnam, Hoi An

Little Hoi An. A Boutique Hotel & Spa misafirlere Hoi An merkezinde, Hoi An Nehir Kıyısı ve Song Hoai Meydanı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel My Khe Plajı ile 12 mi (19,3 km) ve Hoi An Gece Pazarı ile 0,1 mi (0,2 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. İsteyenler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi seçeneği de mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

30 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Select Comfort yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimize bilgisayar ve ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Özel plajda güneşin tadını çıkartabilir veya kapalı havuz ve buhar odası dâhil dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için limuzin hizmeti, bilgisayar istasyonu ve hızlı çıkış mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, Nehir Manzaralı
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x