Thanh Binh Riverside Hotel

Orta Vietnam, Hoi An
Thanh Binh Riverside Hotel Genel
Thanh Binh Riverside Hotel Öne Çıkan Resim
Thanh Binh Riverside Hotel Dış Mekan
Thanh Binh Riverside Hotel Kahvaltı
Thanh Binh Riverside Hotel Yerinde Yemek
Image More +23 fotoğraf
Thanh Binh Riverside Hotel
Hamlet 5, Nguyen Du, Cam Pho Orta Vietnam, Hoi An

Thanh Binh Riverside Hotel konaklamanızda Hoi An merkezinde, Chua Cau Köprüsü ve Tan Ky Evi ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Ba Le Well ile 1,2 km ve Quan Cong Temple ile 1,5 km mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli self servis kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 81 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Nehir Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı (or City View)
Room
Premium Tek Büyük Yataklı Oda, Nehir Manzaralı
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı (or City View)
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Nehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x