Litsa Apartments

Thrace, Kassandra
Litsa Apartments Genel
Litsa Apartments Genel
Litsa Apartments Genel
Litsa Apartments Genel
Litsa Apartments Genel
Image More +29 fotoğraf
Litsa Apartments
Skala, Fourka, Halkidiki Thrace, Kassandra

Kassandra bölgesindeki bu apart otel misafirlere deniz kıyısında, Siviri Plajı ve Elani Beach ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan apart daire Possidi Burnu ile 4,7 mi (7,6 km) ve Kalithea Plajı ile 8,8 mi (14,2 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için apart dairede belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya plaj bar bulunuyor. Misafirlere her gün 8.30 ve öğlen arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Klimalı bu apart dairede mutfak, buzdolabı ve fırın var. Size özel, mobilyalı balkon veya avlu vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve 29-inç LED televizyon var. Misafirlerin konforu için emanet kasası ve kahve/çay makinesi sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu apart dairede ayrıca tur/bilet desteği, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x