Greek Pride Villa Ellada

Thrace, Skála Foúrkas
Greek Pride Villa Ellada Öne Çıkan Resim
Greek Pride Villa Ellada Dış Mekan
Greek Pride Villa Ellada Dış Mekan
Greek Pride Villa Ellada Dış Mekan
Greek Pride Villa Ellada Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
Greek Pride Villa Ellada
Skala Fourkas Thrace, Skála Foúrkas

Bu apart otel misafirlere Kassandra bölgesinde, plaj yakınında ve Siviri Plajı ile 6 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan apart daire Possidi Burnu ile 4,3 mi (6,9 km) ve Elani Beach ile 5,7 mi (9,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca apart dairenin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Serinletici bir içecek istediğinizde, bar/oturma salonu, 5 plaj barı ve 2 havuz kenarı barı idealdir. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş apart dairede şömine ve düz ekran televizyon mevcut. Size özel, balkon vardır. Misafirler için buzdolabı, fırın ve set üstü ocak olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet sunuluyor.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır. Ücretsiz plaj servisi sörfe ve kumsala ulaşımı kolaylaştırıyor.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Dubleks

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x