LiT BANGKOK Residence

Orta Tayland, Bangkok Kent Merkezi
LiT BANGKOK Residence Genel
LiT BANGKOK Residence Genel
LiT BANGKOK Residence Genel
LiT BANGKOK Residence Genel
LiT BANGKOK Residence Genel
Image More +78 fotoğraf
LiT BANGKOK Residence
36/1 Soi Kasemsan 1, Rama 1 Road Pathumwan Orta Tayland, Bangkok Kent Merkezi

Bangkok (Bangkok Kent Merkezi) bölgesindeki LiT BANGKOK Residence misafirlere Bangkok Art & Culture Centre ile 4 dakika yürüyüş mesafesinde ve MBK Center ile 8 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire Siam Paragon Alışveriş Merkezi ile 0,7 km ve CentralWorld Alışveriş Merkezi ile 1,4 km mesafede.

Apart dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 48 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 40-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Ayrı küvet ve duş olan banyolarda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Açık havuz ve spor salonu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır. Misafirler 150 metre içinde çalışan ücretsiz bölge servisiyle yakındaki ilgi çekici yerlere kolayca ulaşabilir.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Bangkok bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu apart otel misafirlerimize 592 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Süit, 1 Yatak Odası, Mutfak
Room
Deluxe Süit, 1 Yatak Odası, Mutfak
Room
Dubleks, 1 Yatak Odası, Mutfak
Room
Deluxe Süit, 2 Yatak Odası, Mutfak
Room
Duplex, 3 Bedrooms, Kitchen

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x