Lisboa Carmo Hotel

Estremadura, Lizbon
Lisboa Carmo Hotel Öne Çıkan Resim
Lisboa Carmo Hotel Dış Mekan
Lisboa Carmo Hotel Dış Mekan
Lisboa Carmo Hotel Dış Mekan
Lisboa Carmo Hotel Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
Lisboa Carmo Hotel
Rua Oliveira ao Carmo 1-3 Largo do Camo Estremadura, Lizbon

Lisboa Carmo Hotel size Lizbon merkezinde, Rossio Meydanı ve Carmo Rahibe Manastırı ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel St George Kalesi ile 1,1 mi (1,8 km) ve Lisbon Oceanarium ile 6 mi (9,6 km) mesafede.

Portekiz mutfağı sevenler için Maria do Carmo ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

45 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (Castle or River View)
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (Small)
Premium
Premium Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (Castle and River View)
Family
Family Süit (2 Adults + 2 Children)
Comfort
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x